Ale!
MacBook Pro 15" space gray tähtiharmaa

APPLE MacBook Pro 15/TB/i7 2.6GHz/16GB/256GB/Space Gray

2,798.00  2,499.00 
Leasing alk: 75.33€/kk (36kk)

Prosessori

+ 380.00 

Kapasiteetti

+ 240.00 
+ 720.00 
+ 1,680.00 

Näytönohjaimet

+ 240.00 

AppleCare

AppleCare Protection Plan laajentaa Macin takuutuen kolmeen vuoteen tietokoneen ostopäivästä alkaen. Lue lisää »

+ 349.00 

Lisätarvikkeet

Tässä koneessa on vain USB-C -portteja, joten jos haluat käyttää esimerkiksi tavanomaisia ulkoisia USB-kiintolevyjä (Type-A-liitännällä) tarvitset adapterin.

+ 58.00 
Päivitysten hinta:
Tuotteen kokonaishinta:
tuotetunnus (SKU) mlh32ks/a (Tuote)Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Tuotekuvaus

Hipaus neroutta.
Se on entistä nopeampi ja tehokkaampi, mutta silti huomattavasti aiempaa ohuempi ja kevyempi. Sen näyttö on kirkkaampi ja värikkäämpi kuin missään muussa Mac-kannettavassa. Ja siinä on uusi Touch Bar, Multi-Touch-eleillä käytettävä näppäimistöön upotettu lasipalkki, jonka avulla pääset käsiksi haluamiisi työkaluihin juuri silloin kun haluat. Uuden MacBook Pron toteutuksessa on paljon käänteentekeviä ideoita. Ja nyt se on valmis sinun uraauurtaville ajatuksillesi.

Touch Bar ja Touch ID
Mullistava uusi tapa käyttää Maciasi.

Touch Bar lisää hyödyllisimmät työkalut suoraan näppäimistöösi. Se muuttuu automaattisesti riippuen siitä mitä kulloinkin teet, jotta sinun on entistä helpompi saada asioita aikaan.2 Kaikki Touch Barissa näkyvä on sinulle jo ennestään tuttua, joten osaat käyttää sitä saman tien. Valitse esimerkiksi oikoteitä ja emojeita yhdellä kosketuksella. Liiku videon aikajanalla koko näytöllä tai selaa ja muokkaa kuvia napauttamalla. Lisäksi Macille on ensimmäistä kertaa saatavilla Touch ID, jota voit käyttää salamannopeaan kirjautumiseen ja paljon muuhun.

Touch ID on nyt myös Macilla.
Nyt voit avata Macin lukituksen hetkessä. Pääset nopeasti käsiksi järjestelmäasetuksiin ja lukittuihin muistiinpanoihin. Voit myös vaihtaa käyttäjää – pelkällä sormen kosketuksella.

Lempiohjelmillesi, nykyisille ja tuleville.
Touch Bar voi muuttaa päivittäin käyttämiesi ohjelmien käyttökokemuksen, App Store -ohjelmat mukaan lukien. Se on monipuolinen alusta, jonka avulla kehittäjät voivat lisätä uusia ulottuvuuksia nykyisiin ja tuleviin ohjelmiin.

Täydellinen työkalu.
Työhön kuin työhön.

Uudessa MacBook Prossa sekä suorituskyky että kannettavuus nousevat täysin uudelle tasolle. Minne ikinä ideasi sinut johdattavat, pääset perille entistä nopeammin muun muassa huippuluokan näytönohjainten, erittäin tehokkaiden prosessoreiden ja salamannopean tallennuksen ansiosta.

Jopa kaksinkertainen graafinen suorituskyky.
15 tuuman MacBook Prossa on kaikissa kokoonpanoissa tehokas erillinen Radeon Pro -näytönohjain, joka takaa jopa 130 prosenttia edellistä sukupolvea nopeamman graafisen suorituskyvyn1. Viimeisimmällä 14 nanometrin tekniikalla valmistettu Radeon Pro -näytönohjain tuottaa jopa 2,5 kertaa enemmän laskentatehoa wattia kohden. 13 tuuman mallissa on 64 Mt sisäisen DRAM-muistin ansiosta jopa 103 prosenttia nopeammat integroidut näytönohjaimet kuin edellisessä sukupolvessa5. Tämän ansiosta voit keskittyä tärkeimpään – loistavan työn tekemiseen.

Kaikkien aikojen kirkkain ja värikkäin Mac-kannettavan näyttö.
MacBook Pron uusi näyttö on parempi kuin missään aiemmassa Mac-kannettavassa. Sen kirkkaampi LED-taustavalaisu ja suurempi kontrastisuhde tuottavat syvemmät mustat ja kirkkaammat valkoiset. Tehokkaammin valoa läpäisevät pikselit ja vaihtuva virkistystaajuus tekevät näytöstä edellisiä sukupolvia energiatehokkaamman. Lisäksi tämä on ensimmäinen Mac-kannettava, joka tukee laajaa väriskaalaa. Sen ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät entistä kylläisemmiltä. Kuvat näyttävät aidommilta ja elävän yksityiskohtaisilta, mikä on olennaista graafisessa suunnittelussa, värinmäärityksessä ja editoinnissa.

Kaiuttimet, joista lähtee isosti ääntä.
Kaiuttimet on suunniteltu täysin uusiksi. Ne tarjoavat kaksinkertaisen dynaamisen alueen, jopa 58 prosenttia enemmän ääntä sekä mahtavaa jytinää kaksi ja puoli kertaa voimakkaammalla bassolla. Kaiuttimet on yhdistetty suoraan järjestelmän virtaan, jonka ansiosta ne voivat saavuttaa jopa kolminkertaisen huipputehon. Siksi ne tekevät MacBook Prosta täydellisen valinnan kappaleen miksaukseen tien päällä, videon editointiin kuvauspaikalla tai elokuvan katsomiseen matkalla.

Herkempi näppäimistö. Laveampi ohjauslevy.
Uuden MacBook Pron käyttäminen on kaikin puolin parempi kokemus. Uudistetussa näppäimistössä on suunnittelemamme toisen sukupolven perhosmekanismi, joka on hiottu huippuunsa paremman käyttömukavuuden ja herkkyyden takaamiseksi. Ja merkittävästi kasvanut Force Touch -ohjauslevy antaa sormillesi enemmän tilaa eleiden käyttöön ja klikkaamiseen.

Kaikkien aikojen tehokkain ja monikäyttöisin portti.
Thunderbolt 3 yhdistää erittäin suuren kaistanleveyden ja USB-C-standardin monikäyttöisyyden. Lopputuloksena on yksi huippunopea, yleiskäyttöinen portti. Se yhdistää tiedonsiirron, latauksen ja videolähdön yhteen ainoaan liittimeen ja tarjoaa jopa 40 Gb/s tiedonsiirtonopeuden, joka on kaksinkertainen Thunderbolt 2:n kaistanleveyteen verrattuna. Molemmat MacBook Pro -koot ovat saatavilla neljällä portilla, joten voit tehdä kaiken tämän kummalta tahansa puolelta. Vanhemmat laitteet voidaan liittää helposti johdolla tai sovittimella. Lisäksi Thunderbolt 3 on käännettävä, joten se on aina oikein päin, kytkitpä sen miten tahansa.

Juuri se tekee Macista ainutlaatuisen.
Jokaisen Macin suorituskyvyn takana on macOS-käyttöjärjestelmä. Se on suunniteltu ottamaan kaikki irti laitteistosta ja tehty yhtä helppokäyttöiseksi kuin näyttäväksikin. macOS sisältää mahtavan kokoelman ohjelmia päivittäiseen käyttöön. Siinä on myös iCloud ja muita innovatiivisia keinoja, joilla Macisi, iOS-laitteesi ja Apple Watchisi toimivat yhdessä.

Valmistajan sivu: http://www.apple.com/fi/macbook-pro/specs/

Suosituimmat

Leasing-tarjous

  • No products in the quote list.
Avaa lista

Facebook

Yrityspalvelumme

Valtuutettu jälleenmyyjä

Musta-Pekka Oy is an Authorised B&O PLAY Reseller.
This means that products purchased from mustapekka.fi are brand-new, original and covered by the global B&O PLAY limited warranty


Jätä sähköpostiosoitteesi

Lähetämme sinulle viestin, kun saamme tuotetta varastoon.

Kiitos, lähetämme viestin kun tuotetta on varastossa.